İtirafçı olan eski kedicik Oktar'ın sapkınlıklarını anlattı...

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonda tutuklanan ve pişmanlık yasasından faydalanıp çıkan Beril Koncagül, yaşadığı 9 yıllık esareti anlattı.

O yılları robot gibiydim diye tanımlayan Koncagül birçok çarpıcı gerçeği açıkladı. "Bu adamın dışarı çıkmaması gerekiyor. Hem dövüyor, saçından tutup yerlerde sürüklüyor. Böyle küfür, böyle hakaret duymadınız" diyen Beril Koncagül şoke edici detayları anlattı. İstismara uğradığını, dayak yediğini söyleyen Koncagül, "Benim ilk özgürlüğüm cezaevinde başladı" dedi.

CEZAEVİNDEN ÇIKMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR

Yeniden yaşadığını hissettiğini ve hapishaneden çıkar çıkmaz vapura bindiğini söyleyen Koncagül, "İltifatlar, gülmeler bunların hepsi planlı" ifadelerini kullandı. 5 kez kaçmayı denediğini de ifade eden Koncagül, Adnan Oktar'ın cezaevinden çıkmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.

İtirafçı olan eski kedicik Oktar'ın sapkınlıklarını anlattı... ile ilgili etiketler Kedicik Adnan Oktar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.