İtiraf gibi 'Fuat Avni' açıklaması! VİDEO +18 (Bolca sapkınlık ve edepsizlik içerir)

15 Temmuz darbe girşimim akamete uğratılınca FETÖ lideri terörist Fethullah Gülen kontrolünü kaybetti. Yeni açıklamasında seçilmiş Cumhurbaşkanı şahsında onu seçen halka ve toplumun pekçok kesimine hakaretler ve iftiralar yağdıran Feto, Fuat Avni hakkında da itiraf gibi ifadeler kullandı

Terör örgütü elebaşı FETÖ (Fethullah Gülen)'in herkul.org'da yayınlanan konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı yönünde sorulan ifadelere 'Başında sürekli bir tabip bulunuyor sürekli ilaç kullanıyor. Cinnet geçiriyor' gibi ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

FUAT AVNİ İTİRAFI

Terör örgütü elebaşı Gülen, 'sarayın yakınında bulunanların intikal ettirdiklerine' göre Erdoğan'ın çok defa cinnet yaşadığını Erdoğan'ın çevresindekilerinde bildiğini 'Fuat Avni'nin de yazdığını söyleyip yeni bir alçaklığa imza attı.

İtiraf gibi 'Fuat Avni' açıklaması! VİDEO +18 (Bolca sapkınlık ve edepsizlik içerir) ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.