Itır Esen'in yeni partneri Yusuf Aktaş!

Adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan genç model Itır Esen'in Survivor'un YouTube programı için 'Reynmen' adıyla tanınan ünlü YouTuber Yusuf Aktaş ile partner olacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü model Itır Esen'in Survivor'un YouTube programı için partnerinin Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş olacağı iddia edildi.

YENİ PARTNERİ OLACAK

Sosyal medya fenomenlerinden Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş'ın Survivor'ın bu sezon YouTube kanalında yayınlanacak olan özel yayınlarında manken Itır Esen ile sunuculuk yapacağı öğrenildi. Yusuf Aktaş geçtiğimiz yıl da Acun Ilıcalı onayı ile Dominikte Survivor yarışmacıları ile kendi YouTube kanalı için video çekmişti.

 "DAHA TEMPOLU BİR KAFA OLACAK"

Itır Esen YouTube projesini şu şekilde anlatmıştı: "Yakında başlayacak "Türkiye-Yunanistan Survivor"ı bir Yunan sunucuyla birlikte YouTube kafasıyla ele alacağız. Bizim kuşak YouTube ve Netflix kuşağı... Çocukluğumdan beri YouTube videoları izliyordum, arkadaşlarımla da hep bir YouTube projesi yapmak fikrimiz vardı. Kısmet bu projeyeymiş... YouTube kafasının nasıl olacağına gelince... Daha tempolu bir kafa olacak...Bir kere "Survivor"la ilgili hiçbir yerde yayınlanmamış röportajlar yapacağız. Yarışmanın kamera arkasından özel görüntüler yayınlayacağız. Hatta katılacak yarışmacılarla çekimlere başladık bile... Survivor başlamadan önce önümüzdeki günlerde biz yayına başlamış oluruz..."

 

Itır Esen'in yeni partneri Yusuf Aktaş! ile ilgili etiketler Survivor YouTube Itır Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.