Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne?

Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan Itır Esen Survivor 2019 yarışması için Youtube üzerinden yapılacak programın sunuculuğunu üstlenecek.Genç modele programda Reynmen youtube kanalının kullanıcısı Yusuf Aktaş'ın eşlik edeceği konuşuluyor.Peki Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan Itır Esen Survivor 2019 yarışmasında Youtube üzerinden yapılacak programda Yusuf Aktaş'ın eşlik edeceği konuşuluyor. Reynmen kullanıcı adıyla Youtuber olan Yusuf Aktaş'ın hayatı ve programın yapılacağı kanalın ismi merak konusu.Peki Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne?

Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü model Itır Esen'in Survivor'un YouTube programı için partnerinin Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş olacağı iddia edildi.

YENİ PARTNERİ OLACAK

Sosyal medya fenomenlerinden Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş'ın Survivor'ın bu sezon YouTube kanalında yayınlanacak olan özel yayınlarında manken Itır Esen ile sunuculuk yapacağı öğrenildi. Yusuf Aktaş geçtiğimiz yıl da Acun Ilıcalı onayı ile Dominikte Survivor yarışmacıları ile kendi YouTube kanalı için video çekmişti.

Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne? - Resim : 2

Itır Esen'in Yeni Partneri Belli Oldu!

"DAHA TEMPOLU BİR KAFA OLACAK"

Itır Esen YouTube projesini şu şekilde anlatmıştı: "Yakında başlayacak "Türkiye-Yunanistan Survivor"ı bir Yunan sunucuyla birlikte YouTube kafasıyla ele alacağız. Bizim kuşak YouTube ve Netflix kuşağı... Çocukluğumdan beri YouTube videoları izliyordum, arkadaşlarımla da hep bir YouTube projesi yapmak fikrimiz vardı. Kısmet bu projeyeymiş... YouTube kafasının nasıl olacağına gelince... Daha tempolu bir kafa olacak...Bir kere "Survivor"la ilgili hiçbir yerde yayınlanmamış röportajlar yapacağız. Yarışmanın kamera arkasından özel görüntüler yayınlayacağız. Hatta katılacak yarışmacılarla çekimlere başladık bile... Survivor başlamadan önce önümüzdeki günlerde biz yayına başlamış oluruz..."

Yusuf Aktaş Kimdir?

Yusuf Aktaş Sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan en ünlü Youtuber isimlerin başında yer almaktadır. 1995 yılında İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Üç kardeştir, bir kardeşi ve bir ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.

İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradanda mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradanda ayrılarak Açıköğretim’de Liseyi tamamlamıştır.

Yaşantısını İstanbul Bağcılar’da sürdürmektedir. Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmektedir. Ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir. Ayrıca 2018 yılında dünyanın en iyi aktörlerinden Dwayne Johnson ile bir araya gelmiştir. Bu video Yusuf Aktaş’ın özellikle sosyal medya’da ne kadar önemli bir isim olduğunu da gözler önüne sermiştir. Dwayne Johnson ve The Rock ile Hong Kong’ta görüşmüştür.

Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etmiştir.

  Reynmen Yusuf Aktaş Aslen nereli?

Yusuf Aktaş internet dünyasındaki tanınan ismi ile Reynmen aslen baba tarafından Sivas‘lıdır.

30 Temmuz 2018 tarihinde Gece Gelir Hüzün isimli şarkısı ile çıkış yapan Yusuf Aktaş’ı bir çok kişi Reynmen zannetmiştir. Ancak bir ilgisi yoktur.

Yusuf Aktaş’ın sevgilisi var mı? kimdir?

Yusuf Aktaş hakkında en fazla merak edilen sorulardan bir tanesi’de sevgilisi kimdir. Bu konu ile ilgili bir çok magazin ve haber sitesinde Bahar Şahin ismi geçmektedir. Ancak gerçekten sevgilisimi değilmi bu konu hakkında henüz net bir cevap alınamamıştır. Ayrıca sigara kullanıyormu sorusunun cevabı da instagram hesabı üzerinden paylaştığı resimler sonucunda maalesef evet’tir.

Itır Esen kimdir?

İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde öğrenimine devam eden Itır Esen 14 yaşında modellik yapmaya başladı.

Tüm öğrenim hayatını İstanbul'da geçirdi ve üniversiteyi kazanmadan önce Fenerbahçe Anadolu Lisesi'nde okudu. 1,80 metrelik boyu sayesinde genç yaşta moda haftalarında ve tanıtımlarda modellik yapma şansı buldu. Aynı zamanda sporculuk geçmişi de bulunan Itır Esen, modelliğe profesyonel olarak başlayınca sporu bıraktı. Şimdiye dek Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Miss Turkey 2017 yarışmasında şampiyonluk kazandıktan bir süre sonra 15 Temmuz hakkındaki sosyal medya paylaşımları sebebiyle tacı elinden alındı.

Bir süredir göz önünde olmayan genç modelin Acun Ilıcalı ile buluşması aşk dedikodularına neden olsa da, asıl konunun 2 Şubat 2019'da başlayacak olan Survivor yarışmasında yer almasıyla ilgili olduğu belirlendi. Acun Medya ile çalışmaya başlayan Itır Esen'in Yunan bir sunucuyla beraber YouTube kanalında program yapması bekleniyor.

Itır Esen ailesi

Itır Esen'in halası olan ve kendisiyle aynı ismi taşıyan Itır Esen, Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından. 1957 yılında doğan hala Itır Esen, Münir Özkul ve Adile Naşit'le oynadığı filmlerde, ailenin güzel kızı olarak tanınmıştı. Ünlü yönetmen Yavuz Turgul'la uzun süren evliliğinden sonra 2006 yılında boşandı. Babası ise Yeşilçam'ın ünlü seslendirme sanatçılarından Hayri Esen.

Hayri Esen ise Yeşilçam'da Tarık Akan, Kartal Tibet, Ayhan Işık gibi jönleri ve daha birçok oyuncuyu seslendirdi. En bilinen seslendirme performansı ise Kartal Tibet'in filmlerindeki Tarkan seslendirmeleri. Hayri Esen 1977 yılında hayata veda etti.

 

Itır Esen ile program yapacak Yusuf Aktaş kimdir? Reynmen Itır Esenle program mı yapacak? Hangi YouTube kanalında program yapacaklar? Adı ne? ile ilgili etiketler Survivor YouTube Itır Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.