İtfaiyecilerin zor anları! Kapıyı balyozla kırıp yangına müdahale ettiler

Aksaray’da bulunan bir mermer imalathanesi içerisindeki kamyonet çalışır vaziyette unutuldu. Bir süre sonra kamyonetin motor kısmında yangın çıktı. Dumanları fark eden çevredekileirn ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangına müdahale etmek için balyozla kapıyı kırdı.

Aksaray'daki Yeni Sanayi Mahallesi Sanayi Sitesi'nde bulunan mermer imalathanesinde yangın çıktı.

İmalathanenin kapanış saatinde işyeri sahibi Mustafa Vural (56), 68 DC 778 plakalı kamyoneti çalıştırarak imalathane içerisine aldı. Vural, kamyoneti stop etmeyi unutarak dükkanı kilitleyip gitti. Bir süre çalışan kamyonet motor kısmından yanmaya başladı. Kapalı imalathane içerisinden dumanların yükseldiğini fark eden esnaf durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İtfaiyecilerin zor anları! Kapıyı balyozla kırıp yangına müdahale ettiler

Olay yerine sevk edilen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına ilk olarak imalathanenin camlarını kırarak pencereden müdahale etti. Diğer itfaiye erleri ise balyozla kapıyı kırmaya çalıştı. Kırdıkları kapıdan içeriye giren itfaiyeciler yangına müdahale etti. Yangın 1 saat süren çalışma sonucu tamamen söndürülebildi. Kamyonetin kabin kısmı ise tamamen yandı.

İHA

İtfaiyecilerin zor anları! Kapıyı balyozla kırıp yangına müdahale ettiler ile ilgili etiketler Aksaray Yangın itfaiye balyoz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.