İtalyanların Hırçın Çocuğu 'Süper Mario' Balotelli Adana Demirspor'da

Bu sezon Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor sonunda Balotelli bombasını da patlattı. Mavi Şimşekler olarak anılan Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak, taraftarlara daha transfer bombalarının olacağının müjdesini de vermekten geri kalmadı.

Futbolun hırçın çocuğu olarak bilinen ve Süper Mario lakabı ile anınan Balotelli sonunda Türkiye’ye geliyor. A Spor canlı yayınında İtalyan yıldız Balotelli ile her konuda anlaştıklarını doğrulayan haberi veren Sancak, büyük ölçüde bu işin bittiğini doğruladı.

Menajerinin transferi zora soktuğunu yineleyen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Bir ara Balotelli’den vazgeçmiştik. Kendisi bize ulaşarak burada oynamak istediğini söyledi. Tekrardan görüşmelere başlayarak nihayetinde mutlu sona ulaştık.” dedi.

İtalyanların Hırçın Çocuğu 'Süper Mario' Balotelli Adana Demirspor'da

31 yaşındaki oyuncu için konuşan Sancak, “Böyle oyuncular çok zordur. Kendisi de deli Adanalılar da. Biz onun üstesinden gelebiliriz. Burada başarılı olarak Dünya Kupası’nda oynamak istediğini söyledi. Adana Demirspor ona mutlaka katkı verecektir.” sözlerini kullandı.

Sancak ayrıca başka transferler konusunda da mavi şimşekli taraftarlara müjdeyi vererek, “Mutlaka ki başka transferlerimizde olacaktır. Bütçemiz el verdiğince daha iyi işlere de imza atacağız. Kulüp asla zora düşmeyecektir. Balotelli ile sponsor konusunda da anlaştık. Paranın yarısı onlardan çıkacak.” ifadelerine yer verdi.

İtalyanların Hırçın Çocuğu 'Süper Mario' Balotelli Adana Demirspor'da - Resim : 2

Geçen sezon İtalya Serie B takımlarından Monza’da 14 maça çıkan Balotelli, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağlamıştı.

İtalyanların Hırçın Çocuğu 'Süper Mario' Balotelli Adana Demirspor'da ile ilgili etiketler Balotelli Adana Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.