İtalyan voleybolcu deprem sonrası yaşadıklarını anlattı

Adana'nın Çukurova Belediyespor takımında oynayan İtalyan voleybolcu Lucia Bosetti, depremle ilgili son durum hakkında konuştu. Şehirde durumun dramatik olduğunu ifade eden Bosetti, "Evler kullanılamaz durumda ve sanırım arabada uyuyacağız" dedi. İşte o sözler...

Çukurova Belediyespor forması giyen İtalyan voleybolcu Lucia Bosetti, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından yaşadıklarını İtalyan basınına anlattı. Bosetti "Durum çok dramatik" ifadelerini kullandı.

"ADANA'DA DURUM DRAMATİK"

Deprem sonrası yaşadıklarını İtalyan haber ajansı ANSA'ya anlatan Lucia Bosetti, "Adana'da durum dramatik. Şehirden çıkmak için her yolu deniyoruz ama şu anda çok zor görünüyor" dedi.

Kendi durumuna ilişkin de açıklamalarda bulunan Bosetti, "Evler kullanılamaz durumda ve sanırım arabada uyuyacağız. Bana yazan herkese, onlara iyi olduğumu söylemek istiyorum. Türkiye için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

İtalyan voleybolcu deprem sonrası yaşadıklarını anlattı ile ilgili etiketler deprem Adana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.