İtalyan validen "Allah-u Ekber diyeni vuracağız" tehdidi!

İtalya'nın İslamofobik valisi Luigi Brugnaro, Venedik'in San Marco Meydanı'nda 'Allahu ekber' diye bağıran biri olursa vuracakları tehdidini savurdu

İtalya'nın turistik bölgelerinden Venedik şehri valisi Luigi Brugnaro, 'terörle mücadele' kisvesi altında İslam düşmanlığı yapmayı sürdürüyor.

Katıldığı bir konferansta konuşan Luigi Brugnaro Venedik'in, geçtiğimiz günlerde terör saldırısı ile sarsılan Barcelona'dan kat kat güvenli olduğunu savundu.

"ALLAH-U EKBER DİYEN BİLSİN Kİ..."

İngiliz The Times'ın haberine göre, Venedik valisi, "San Marco Meydanı'nda Allah-u Ekber diye bağıran herhangi biri keskin nişancılar tarafından vurulacağını bilmeli. 1 sene önce olsa 4 adım sonra vurulurlar derdim, ama şimdi 3 adım attıktan sonra vurulacaklar diyorum" dedi.

Brugnaro'nun, "Allah'ın yanına gitmek istediklerini söylediler. Bu yüzden onları köprüden fırlatmadan, doğrudan Allah'a göndereceğiz. Onları vuracağız" sözleri ülkedeki İslam cemaati tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

İtalyan validen "Allah-u Ekber diyeni vuracağız" tehdidi! ile ilgili etiketler İtalya allahu ekber Venedik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.