İtalyan medyasından flaş iddia Acun Ilıcalı ve Ali Koç transferde rakip oldu

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduktan sonra beklentilerin altında kalan Vedat Muriqi ile ilgili ortaya flaş bir iddia atıldı. İtalyan medyası, golcü oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin rakibinin Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City olduğunu yazdı.

İtalyan medyası, Lazio'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Vedat Muriqi ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Corriere dello Sport'un haberine göre Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin Vedat Muriqi transferi için devrede olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu yazılırken, Muriqi'nin Türkiye'ye dönmeye istekli olduğu da dile getirildi. Haberde, Lazio'nun Muriqi için 15 milyon euroluk bir bonservis belirlediği yazıldı.

İtalyan medyasından flaş iddia Acun Ilıcalı ve Ali Koç transferde rakip oldu

Fenerbahçe'de 36 maçta 17 gol attıktan sonra 18 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Muriqi, İtalyan ekibinde ise 48 maçın 12'sinde sahaya ilk 11'de çıktı ve 2 gol atabildi.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında İngiliz kulüp Hull City'yi satın aldığını resmen açıklamıştı. Ilıcalı, takipçilerinden Hull City'yi sosyal medyada takip etmelerini isterken, "İngiltere Championship'te bir takım satın aldım, Hull City. Buradan tüm sevenlerimize ve seyircilerimize sesleniyoruz. Hull City'nin Instagram hesabını takip etmenizi istiyoruz." duyurusunu yaptı.

İtalyan medyasından flaş iddia Acun Ilıcalı ve Ali Koç transferde rakip oldu ile ilgili etiketler Vedat Muriqİ Fenerbahçe Lazio Transfer Ali Koç Acun Ilıcalı Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.