İtalyan medyasından çok konuşulacak iddia: Mario Balotelli Galatasaray'la anlaştı

Sarı kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da adeta fırtına gibi esen Mario Balotelli'nin, Galatasaray ile anlaştığı öne sürüldü. İtalyan medyasının iddiasına göre; yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Mario Balotelli, bu sezon 33 maçta 19 gol 6 asistle oynadı. Takımdan ayrılması beklenen İtalyan golcünün 5 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunuyor. Oyuncuya Serie A ve La Liga'dan da talipler olduğu öğrenildi.

Adana Demirspor'un yıldız forveti Mario Balotelli ile ilgili flaş gelişme! İtalyan medyasının iddiasına göre; yeni sezonda Balotelli Galatasaray forması giyecek. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, başkan Dursun Özbek yönetiminde transfer çalışmalarına başladı.

İtalyan medyasından çok konuşulacak iddia: Mario Balotelli Galatasaray'la anlaştı

4 MİLYON EURO'LUK ANLAŞMA

Haberde, sarı-kırmızılıların bu transferi 4 milyon Euro karşılığında bitirdiği ve oyuncuyla görüşmelere başladığı aktarıldı. İddialara göre kadrosundaki forvetlerden Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne ile yolları ayırmayı düşünen Galatasaray, rotayı Balotelli'ye kırdı ve anlaşmayı yaptı.

GALATASARAY'I ÖVMÜŞTÜ

Adana Demirspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu daha önce yaptığı bazı açıklamalarda Galatasaray'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Balotelli, "Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp" demişti.

İtalyan medyasından çok konuşulacak iddia: Mario Balotelli Galatasaray'la anlaştı - Resim : 2

 

 

İtalyan medyasından çok konuşulacak iddia: Mario Balotelli Galatasaray'la anlaştı ile ilgili etiketler Balotelli Galatasaray Süper Lig Adana Demirspor Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.