İtalyan ekibi vazgeçmiyor!

Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak isteyen Lecce, yıldız futbolcunun formasını bile hazırladı. Sarı- kırmızılılar, yeni sezon öncesinde golcü futbolcunun Beşiktaş'taki forma numarası olan 17'yi boş bıraktı.

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce, yaz transfer dönemi boyunca Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz’ı kadrosuna katabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Ancak Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu için tüm imkânları seferber etmesine rağmen başarısız oldu. İtalyan ekibi, şimdi ise flaş bir hareketin altına imza attı. Sezon öncesinde forma numaralarını açıklayan Lecce, 33 yaşındaki futbolcunun Siyah-beyazlılar’da giydiği ‘17’ numaralı formayı boş bıraktı.

Bu gelişme sonrasında İtalyan basınında Lecce’nin, Burak Yılmaz için yeniden masaya oturacağı yazıldı. Lecce Teknik Direktörü Fabio Liverani de, Burak Yılmaz’ın Sarı-kırmızılı formayı giymesini çok istiyor. Çizme ekibinin golcü futbolcu için transfer sezonunun sonuna kadar girişimlerini sürdüreceği öğrenildi.

İtalyan ekibi vazgeçmiyor! ile ilgili etiketler İtalya Burak Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.