İtalyan devi Roma'dan Marcao'ya kanca!

Galatasaray'ın stoperi Marcao'ya İtalya Serie A takımlarından Roma talip oldu. Brezilyalı futbolcuya 12 milyon euro teklif edildiği belirtildi. Mustafa Cengiz yönetiminin ise söz konusu teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Transferlerini tamamlamayan kulüplerden olan ve orta sahaya adam arayan Galatasaray, sürpriz bir teklifle karşı karşıya kaldı.

Kadrosuna 1. sınıf bir stoper arayan ıtalyan devi Roma, Galatasaray defansının banko oyuncusu Marcao için transfer teklifinde bulundu.

YÖNETİM RAKAMI AZ BULDU

Marcao için teklif edilen bonservis rakamın 12 milyon euro olduğu öğrenildi. Ancak rakamı az bulan Galatasaray yönetimi, Roma'nın yapmış olduğu bu teklifi kabul etmedi.

ROMA TEKLİFİNİ ARTIRIR MI?

Ancak Galatasaray kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Roma'nın teklifi arttırması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali var.

İSTENİLEN RAKAM 16 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Marcao için istediği rakamın 16 milyon Euro civarında olduğu da gelen haberler arasında. Marcao'nun satılması durumunda Galatasaray stoper transferi yapacak.

İtalyan devi Roma'dan Marcao'ya kanca! ile ilgili etiketler Roma Galatasaray Transfer Marcao
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.