İtalyan devi Pjanic'i istiyor!

İtalya Serie A takımlarından Napoli, Barcelona'dan ayrılması beklenen Miralem Pjanic'i kadrosuna katmak istiyor.

Sezon başında Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Miralem Pjanic'in yeni sezonda hangi takımda oynayacağı henüz netleşmiş değil.

İspanyol gazeteis AS'ta yer alan haberde, Napoli'nin Miralem Pjanic'i kiralamak istediği belirtildi. Daha önce İtalya Serie A'da forma giyen Pjanic, Roma ve Juventus formalarını terletmişti.

 Bu sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Pjanic, siyah-beyazlı ekipte 26 maça çıkarken 4 asist kaydetti.

Haberde Barcelona'nın, Pjanic'in yüksek maaşı ve yaşı sebebiyle takımdan ayrılmasını istediği kaydedildi. Pjanic'in Katalan ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

"Pişman değilim"
Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde basın toplantısı düzenleyen Ahmet Nur Çebi, Miralem Pjanic'le ilgili açıklamasında şunları söyledi, ""Pjanic'in İtalya'ya gittiği gün izin günüydü.

Pjanic'i aldığıma pişman değilim, bir markaydı. Takım içinde bir 'abi' gibiydi. Ancak verdiği katkı beklediğimiz seviyede değildi" 

İtalyan devi Pjanic'i istiyor! ile ilgili etiketler Miralem Pijanic
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.