İtalyan devi Moses için devrede!

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Chelsea'den kiraladığı Victor Moses için İtalya devi Inter, 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, teknik direktörlük koltuğuna Antonio Conte'yi getirmek üzere olan Inter, transferde de sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

Sağ bek pozisyonu için Danilo ile temasa geçen Inter, Conte gelişmesinin ardından Danilo transferini askıya alarak Victor Moses'e yöneldi. İtalyan teknik adam, Chelsea'den eski öğrencisi için olumlu rapor verdi.

CHELSEA OYUNCUYU SATMA HAKKINA SAHİP

İtalyan basınının iddiasına göre Chelsea, Fenerbahçe ile bir yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan Victor Moses'ın satış hakkını elinde bulunduruyor. Buna göre Chelsea, kiralık sözleşmesi devam etmesine rağmen oyuncuyu bonservisiyle başka bir kulübe gönderme hakkını elinde tutuyor.

Öte yandan Inter'in Victor Moses için Chelsea'ye 15 milyon Euro'ya kadar bonservis ücreti ödeyebileceği konuşuluyor. 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu bu sezon sarı-lacivertli ekipte 15 resmi maçta görev yaparken 3 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

İtalyan devi Moses için devrede! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Inter Chelsea Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.