İtalyan basını Arda Güler'i manşetten verdi: Böylesi 100 yılda bir gelir!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, adından söz ettirmeye devam ediyor. Arda son olarak, İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport'un manşetlerine taşındı.

Son olarak Fenerbahçe'nin Dinamo kiev ile oynadığı maçta 11'de sahaya çıkan ve oyunu ile alkış alan Arda Güler, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 resmi maçta toplamda 300 dakika sahada kaldı. 17 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 3 gol ve 1 asist üretti.

İtalyan basını Arda Güler'i manşetten verdi: Böylesi 100 yılda bir gelir!

''TÜRKİYE, 17'LİK GÜLER'İN HASTASI''

İtalyan  La Gazzetta Dello Sport Gazetesi, Arda Güler ile ilgili özel bir haber yapıp, "Türkiye, 17’lik Güler’in hastası. Böylesi 100 yılda bir gelir" yorumunda bulundu.

Haberde Vitor Pereira’nın 'Gördüğüm en büyük yeteneklerden biri' ve eski Beşiktaşlı futbolcu Bernard Mensah’ın 'Brezilyalı olsaydı, onu 100 milyon sterline satarlardı' sözleri kullanıldı. 

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 17 yaşındaki yıldızın sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

İtalyan basını Arda Güler'i manşetten verdi: Böylesi 100 yılda bir gelir! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.