İtalya'dan koronavirüs için İstanbul mesajı

İtalya'da Fiorentina ve Milan'dan corona virüs mesajı! 'İstanbul var...'

İtalya'da corona virüs nedeniyle vakalar ve ölüm sayıları artarken Fiorentina Başkanı Rocco Commisso'dan korkutan bir açıklama geldi. Milan ise yaptığı paylaşımda 'İstanbul' vurgusuna dikkat çekti...

İtalya'dan koronavirüs için İstanbul mesajı

İtalya'da corona virüs vakaları 35 bini geçerken 2.978 kişi hayatını kaybetti. İtalya'yı etkisi altına alan virüs, Serie A takımlarını da çok zor durumda bıraktı.

Şimdiye kadar Sampdoria, Juventus, Fiorentina, Hellas Verona gibi takımlar, futbolcularında corona virüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Fiorentina'da ise 3 futbolcuda corona virüsünerastlandı.

Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, konu hakkında açıklamada bulunurken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şu an ABD'de bulunan Commisso, ''Floransa'da işler her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Şu an 3 arkadaşımız hastanede. Bazıları da hastalığı evinden geçiriyor. Durum çok ciddi! İnsanlara yardım etmeliyiz, bu zor günlerde İtalya'ya gitmek istedim ama izin vermediler.'' diye konuştu.

Fiorentina; futbolculardan German Pezzela ve Patrick Cutrone ile kulübün fizyoterapisti Stefano Dainelli’nin korona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Takımın yıldız oyuncularından Franck Ribery ise maddi yardımda bulunduğunu belirtmişti.

Bir başka Serie A takımlarından Milan ise dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Milan, Instagram hesabından corona virüs paylaşımı yaptı ve 'İstanbul' vurgusuna dikkat çekti.

İtalyan ekibi, yaptığı paylaşımda Milano'daki bir apartmanın balkonuna asılan 'Her şey düzelecek! İstanbul'dan sonra Atina var...' pankartına yer verdi.

Milan, paylaşıma ek olarak 'Bugün yaşadığımız zorluklar, yarın bizi güçlendirecek' sözlerini kullandı.

Milan ile Liverpool, 2005 yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'a karşı 3-0 öne geçmiş ancak penaltı atışları sonucunda kupayı Liverpool'a kaptırmıştı.

İki takım 2007'de ise Atina'da karşılaşmış ve Milan, o finali 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu. Bu yüzden Milan'da taraftarlar, zor zamanlar için ''İstanbul'dan sonra Atina var...'' sözünü kullanıyor.

İtalya'dan koronavirüs için İstanbul mesajı ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Milan Fiorentina Koronavirüs Korona İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.