İtalya'da koronavirüs sokakta can almaya başladı

İlk olarak Çin'de görülen ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, Avrupa'da en çok İtalya'da can aldı. Ölümcül virüsün bilançocusunun ağırlaştığı İtalya'da bazı insanların sokak ortasında yaşamını yitirdiği anlara ait olduğu iddia edilen videolar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aralık 2019'da Çin'de ortaya çıkan ve büyük bir hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, bu zamana kadar 10 binin üzerinde insanı öldürdü, 250 bine yakın insana ise enfekte oldu.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından koronavirüsün Avrupa'daki merkezi İtalya'da tüyler ürperten görüntüler ortaya çıktı.

41 binden fazla vakanın görüldüğü ve 3 binin üzerinde kişinin yaşamını yitirdiği ülkede, koronavirüse yakalananlar, sokak ortasında can vermeye başladı.

''İNSANLAR, SOKAK ORTASINDA ÖLÜYOR'' İDDİASI

Twitter'da çokça paylaşılan görüntülerde, bir adam yol ortasında yerde hareketsiz bir şekilde yatarken, bir kadının ise bankta hayatını kaybettiği görüldü.

İTALYA ÇİN'İ GEÇTİ

İtalya, koronavirüsten ölenler bakımından, virüsün ortaya çıktığı Çin'i geride bıraktı. Çin'de şimdiye kadar 3 bin 249 kişi öldü.

İtalya'da koronavirüs sokakta can almaya başladı

İtalya'da koronavirüs sokakta can almaya başladı ile ilgili etiketler İtalya Koronavirüs Korona ölüm Çin sokak bank
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.