İtalya'da korkunç olay! İspanyol futbolcu Pablo Mari bıçaklandı...

İtalya'nın Milano şehrine oldukça yakın Assago'da bir salgırgan, beş kişiyi bıçakladı. Saldırıya uğrayan kişilerden biri, hayatını kaybederken Monza'nın stoperi Pablo Mari'nin de aralarında bulunduğu dört kişi ciddi şekilde yaralandı.

İtalya'nın Milano şehrinde bir kişi, bıçakla beş kişiye saldırdı. Olay sırasında saldırıya maruz kalan isimlerden biri de Arsenal tarafından Monza'ya kiralanan Pablo Mari'ydi. Yaz transfer döneminde ismi Fenerbahçe ile de anılmış olan İspanyol oyuncu, saldırı sonucunda ağır şekilde yaralandı.

AİLESİYLE ALIŞVERİŞ YAPIYORDU

Olay 27 Ekim Perşembe günü öğleden sonra Assago'da gerçekleşti. Milano'ya oldukça yakın Assago'da Pablo Mari de ailesiyle alışveriş yaparken bu saldırıyla karşı karşıya kaldı. Pablo Mari, çocuğunun bulunduğu bebek arabasını iterken eşi de yanındaydı ve daha sonra sırtından bir bıçak darbesi aldı. 

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Saldırgan, olayın gerçekleştiği yerde beş kişiyi bıçakla yaraladı. Bu kişilerden biri, olay yerinde hayatını kaybederken diğer dördü ise ciddi şekilde yaralandı. 

İtalya'da korkunç olay! İspanyol futbolcu Pablo Mari bıçaklandı...

BİLİNCİ AÇIKTI

Gerçekleşen olay sonrası Pablo Mari, Niguarda Hastanesi'ne götürüldü. Yaşanan saldırı sonrası bilinci açık olan Pablo Mari, olay yerinde eşiyle konuşabiliyordu. 

'SIRTINDA DERİN BİR YARA VAR'

Gerçekleşen olay sonrası Pablo Mari'nin durumunu takip etmek adına hastaneye gelen Monza'nın CEO'su Adriano Galliani; Tg2'ye açıklamalarda bulunurken, "Pablo'nun sırtında oldukça derin bir yara var. Neyse ki akciğerler gibi hayati organlara gelmemiş durumda. Bilincinin yerinde olduğunu ve şu anda dikiş atıldığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

AKCİĞERLERİNE BİRKAÇ SANTİM UZAKLIKTA

Galliani, yaşanan olayda bıçağın saplandığı noktanın akciğerlerden birkaç santim uzaklıkta olduğunu ifade etti. Monza'nın CEO'su Pablo Mari'nin boyunun uzunluğu ile çok daha tehlikeli bir noktadan yara almaktan kurtulmuş olabileceğini belirtti. 

İtalya'da korkunç olay! İspanyol futbolcu Pablo Mari bıçaklandı... - Resim : 2

AMELİYAT OLACAK

Pablo Mari'nin durumu stabil. Geceyi hastanede geçireceği ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun yarın ise kas yaralanmasından kaynaklı bir ameliyat geçireceği belirtiliyor. 

'O ADAM BİRİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLADI'

Olay anına ilişkin Galliani ve teknik direktör Raffaele Palladino ile konuşan Pablo Mari, "Çocuğumun arasını iterken sırtımda dayanılmaz bir acı hissettim. Sonra o adam başka birini boğazından bıçakladı" ifadelerini kullandı.

Saldırganın 46 yaşında, İtalyan ve yüksek ihtimalle zihinsel problemlere sahip biri olduğu belirtildi. 

İtalya'da korkunç olay! İspanyol futbolcu Pablo Mari bıçaklandı... ile ilgili etiketler Pablo Mari İtalya Serie A Saldırı Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.