İtalya - Türkiye maçının gollerini doğru tahmin etti! Merih'in golünü bile!

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası, Türkiye - İtalya maçı ile başladı. A Milli Takımımız turnuvaya 3-0'lık İtalya mağlubiyeti ile başladı. UEFA'nın resmi twitter hesabında maç öncesi yapılan paylaşıma yorum bırakan bir İtalyalı, maçın tüm gollerini tahmin etti.

Merih Demiral'ın kendi kalesine attığı golü bile doğru tahmin etti! @VaneJuice adlı kullanıcı, bu akşam sosyal medyaya damga vurdu.

EURO 2020'nin açılış maçı Türkiye - İtalya maçının, ilk yarısı golsüz tamamlandı. Millilerimizin heyecanlı olduğu gözlenen maçta ise son yılların flaş takımı İtalya, rahat bir galibiyet aldı.

Immobile, Insigne ve Merih Demiral'ın kendi kalesine atttığı gollerde 3-0 yenilen Millilerimiz önümüzdeki Galler maçını beklemeye başladı.

Öte yandan UEFA'nın resmi EURO 2020 twitter hesabının maç öncesi yaptığı paylaşıma yorum yapan bir @VaneJuice kullanıcı adlı bir İtalyan vatandaşı, maçın tüm gollerini doğru tahmin ederek sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte o paylaşım

İtalya - Türkiye maçının gollerini doğru tahmin etti! Merih'in golünü bile! ile ilgili etiketler EURO 2020 Türkiye İtalya Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.