İtalya, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde Brezilya'yı yenerek şampiyon oldu

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi final müsabakasında İtalya ile Brezilya karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu’nun en sahipliğinde yapılan turnuvanın son maçında İtalya rakibi Brezilya’yı 3-0 mağlup etti. FIVB Milletler Ligi'ni dünya birincisi olarak tamamlayan İtalya, kupayı müzesine götüren taraf oldu. Brezilya ise Milletler Ligi’ni ikinci olarak tamamladı.

2022 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde yarı finalde Türkiye'yi eleyen İtalya ile Sırbistan'ı saf dışı bırakan Brezilya final müsabakasında karşı karşıya geldi.

TVF Ankara Spor Salonu'nda oynanan final maçında İtalya, Brezilya'yı 3-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

İtalya, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde Brezilya'yı yenerek şampiyon oldu

SET SONUÇLARI

1. Set: İtalya 25-23 Brezilya
2. Set: İtalya 25-22 Brezilya
3. Set: İtalya 25-22 Brezilya

Salon: Ankara Spor Salonu
Hakemler: Nurper Özbar (Türkiye), Rene Karina Noemi (Arjantin)
İtalya: Chirichella Cristina, Orro Alessia, Pietrini Elena, Danesi Anna, Egonu Paola Ogechi, Bosetti Caterina Chiara (Lubian Marina, De Gennaro Monica)
Brezilya: Silva Carneiro Macris, Braga Guimaraes Gabri, Da Silva Ana Carolina, Nascimento Kisy, Bergmann Julia Isabella, Gambatto Kudiess Julia (Alexandre Costa Nunes, Montibeller Rosamaria, Ratzke Roberta Silva, Geraldo Teixeira Loren)
Setler: (25-23), (25-22), (25-22)
Süre: 80 dakika (28,26,26)

İtalya, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde Brezilya'yı yenerek şampiyon oldu ile ilgili etiketler İtalya Brezilya 2022 Kadınlar Voleybol Milletler Ligi Milletler ligi final karşılaşması Şampiyon İtalya Evsahibi Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.