İtalya eski başbakanından AB’ye ağır eleştiri: Yılanlar ve çakallar mağarası

İtalya'nın eski başbakanı ve ana muhalefet partisinin lideri Matteo Salvini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Avrupa Birliği’ni (AB) sert sözlerle eleştirdi. Salvini, AB’ye "Yılanlar ve çakallar mağarası" diyerek yüklendi.

Salvini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AB’den nefret ediyor ve tiksiniyorum. Birlikten ziyade, yılanlar ve çakallar mağarası. Önce virüsü yeneceğiz, sonra dönüp AB’yi düşüneceğiz. Gerekirse teşekkür etmeden ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

İtalya eski başbakanından AB’ye ağır eleştiri: Yılanlar ve çakallar mağarası

RUSYA'DAN YARDIM İSTEDİLER

Öte yandan Rusya tarafından İtalya’ya gönderilen askeri uzmanlar, Bergamo kentine ulaştı ve İtalyan uzmanlarla birlikte koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalara başladı.

Rus askeri uzmanlar ve İtalyan meslektaşları, Bergamo’da İtalyan-Rus Koronavirüsle Mücadele Merkezi kuracak.

(DHA)

İtalya eski başbakanından AB’ye ağır eleştiri: Yılanlar ve çakallar mağarası ile ilgili etiketler Rusya İtalya İtalyan Koronavirüs Korona Avrupa Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.