İtalya çeyrek finale yükseldi

Euro 2020 son 16 turunda İtalya ile Avusturya karşılaştı. Normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan maçı italya uzatmalarda 2-1 kazandı.

EURO 2020 Son 16 Turu'nda İtalya, Wembley Stadyumu'nda Avusturya'yla karşılaştı. 90 dakikası 0-0 biten karşılaşmanın uzatma devrelerin İtalya bulduğu 2 golle karşılaşmadan galip ayrıldı.

Karşılaşmaya harika başlayan İtalya oyunun kontrolünü elinde bulundursa da kalabalık Avusturya defansını açmakta zorlandı. Özellikle İtalya orta sahasını pas hatasına zorlayan ve 2. bölgede kazandığı toplarla hızlı atağa çıkmaya çalışan Avusturya, Arnautovic'le etkili olmaya çalıştı. İki takımında direğe takılırken ve Arnautovic'in de bir golü VAR'dan döndü.

Normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın uzatma devrelerinde daha diri kalan İtalya, 95. dakikada Chiesa ve 105. dakikada Pessina'yla bulduğu gollerle skoru 2-0'a getirdi. Avusturya'da 114. dakikada Kalajdzic farkı 1'e indiren golü attı fakat bu gol kazananı değiştirmedi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan İtalya çeyrek finalde, Belçika-Portekiz maçının galibiyle oynayacak.

İtalya çeyrek finale yükseldi ile ilgili etiketler İtalya Avusturya EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.