İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'ye geldi: Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı

İtalya Başbakanı Mario Draghi resmi ziyaretlerde bulunmak için Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Draghi'yi Ankara'da resmi törenle karşıladı. İki liderin görüşmesinde ikili ilişkiler ve iş birlikleri ele alınacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi resmi törenle karşıladı. İtalya Başbakanı Draghi, Türkiye ziyareti kapsamında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye-İtalya Üçüncü Hükümetlerarası Zirve Toplantısı'na başkanlık edecek.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ilgili bakanların katılımıyla yapılacak zirvede, Türkiye-İtalya ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, ikili iş birliğinin derinleştirilerek geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Draghi'nin temasları sırasında, stratejik ortak ve NATO müttefiki İtalya'yla ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye-AB ilişkileri ile bölgesel ve küresel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'ye geldi: Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı ile ilgili etiketler Ankara Mario Draghi reep tayyip erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.