İsyankar Akif Beki'ye selefi Ahmet Tezcan'dan yanıt geldi! "Ben Başbakan'ın ağzıyım dersen..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Akif Beki, gazeteci Ruşen Çakır'ın programında 28 Şubat'ta kendisini bugünden daha özgür ifade ettiğini söyledi. Bu açıklamaya yanıt ise selefi Ahmet Tezcan'dan geldi. Tezcan, Çok doğal... "Ben Başbakan'ın ağzıyım dersen, bir başkası da farklı bir organı olduğunu söyler, ağzını açamaz hale gelirsin" demiş mi idik? İsyan Ahlakı diye bir şey de var..." sözleri ile Beki'ye yanıt verdi...

Gazeteci Ruşen Çakır'ın programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Basın Danışmanı olan Akif Beki, kendini ifade etmekte özgür olmadığını söyledi.

"28 Şubat'ta kendimi bugünkünden daha rahat ve özgür ifade ettiğimi söyleyebilirim" diyen Akif Beki'nin bu sözleri Ruşen Çakır tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

WhatsApp_Image_2017-12-11_at_07.38.29

Ruşen Çakır 6 ocak 2009 tarihinde "Akif Beki ile geçen dört berbat yıl" başlıklı bir yazı kaleme almış ve "24 yıllık gazetecilik hayatımda her hükümetin medya kuruluşları ve medya çalışanları arasında bir ölçüde ayrımcılık yaptığına tanık oldum ama zirveye Erdoğan-Beki ikilisinin birlikte vardıklarını düşünüyorum” demişti...

Aynı Akif Beki, kendisi için bu ifadeleri kullanan Ruşen Çakır'ın programında, "Müslümanım" diyen her kesimin büyük baskı altında tutulduğu, partilerin kapatıldığı "28 Şubat Post Modern Darbe" süreciyle bugünü kıyaslayıp o dönemde kendisini bugünden daha rahat ve özgür ifade ettiğini söyleyince selefi Ahmet Tezcan'dan cevap geldi.

Tezcan, sosyal medya hesabından "Çok doğal... "Ben Başbakan'ın ağzıyım dersen, bir başkası da farklı bir organı olduğunu söyler, ağzını açamaz hale gelirsin" demiş mi idik? İsyan Ahlakı diye bir şey de var..." ifadelerini kullandı.

İsyankar Akif Beki'ye selefi Ahmet Tezcan'dan yanıt geldi! "Ben Başbakan'ın ağzıyım dersen..." ile ilgili etiketler ahmet tezcan Akif Beki ruşen çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.