İsyan etti, ağladı, yayını terketti...

Pelin Batu bugün sosyal medyada Trend Topic oldu. Pelin Batu'nun TT olmasını sağlayan ise ne sosyal medyadan paylaştığı bir mesaj ne de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalardı. Batu, yıllar önce bir parçası olduğu Tarihin Arka Odası programında 'sosyal tarih'i anlatmaya çalışırken halden hale girdiği görüntülerde gündeme gelmişti. O programda bir türlü derdini anlatamayan Pelin Batu sonunda pes etmişti. Batu bir başka programda ise gözyaşlarına hakim olamamış ve yayını terk etmişti...

Pelin Batu bugün sosyal medya gündemindeydi. 

Sebebi ise yıllar önce Tarihin Arka Odası programında sinirlenmesine neden olan anlardı. 

Programda 'sosyal tarih' diye söze başlayan ve bu konudaki bilgisini anlatmaya çalışan Pelin Batu bir türlü sonuca ulaşamıyor. 

Görüntülerde tarihçi gazeteci Murat Bardakçı ve MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun "sosyal tarih" kavramına itirazları üzerine cümlelerini tamamlayamadığı görülen Batu, öfkeleniyor, isyan ediyor ve sonunda pes ediyordu. 

Pelin Batu programa ilişkin görüntünün sosyal medyada paylaşılması ve Türkiye gündemine girmesi üzerine "Bu kadar yıl sonra bile izlerken sinirlendim" yorumunu yaptı. 

İşte Pelin Batu'nun TT olmasına neden olan paylaşımla ilgili o yorumu:

İsyan etti, ağladı, yayını terketti...

Ancak Pelin Batu'nun Tarihin Arka Odası programında sinirlendiği anlar bununla sınırlı değildi. 

Kimi zaman isyan etti, kimi zaman küstü, kimi zaman ağladı.

 Sesini duyuramadığı için çantasını toplayıp programı terk ettiği anlar da yok değildi...

İsyan etti, ağladı, yayını terketti... - Resim : 2

İsyan etti, ağladı, yayını terketti... ile ilgili etiketler Erhan Afyoncu Murat Bardakçı pelin batu tarihin arka odası trend topic

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.