İsviçre Ümit Dilaver Ölmez'in mirasçısını arıyor!

İsviçre’de hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçısı ortaya çıkmadı. Bunun üzerine İsviçreli yetkililer Kütahyalı olan Ölmez’in yakınlarına ulaşmak için ilan verdi. Soyadı benzerliğinden yola çıkan hemşehrisi Fikret Ölmez ise soy ağacını incelemeye başladı bile...

İsviçre'de hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez'in mirasçısı ortaya çıkmayınca İsviçre ilanla Kütahyalı olan Ölmez'in yakınlarına ulaşmaya çalışırken, Kütahya'da yaşayan teknisyen Fikret Ölmez, "Benim akrabam olabilir" dedi.

Ölmez, soyağacı inceleme sonucuna göre miras için başvuruda bulunacak.

Kütahya'da 1929'da doğan Ümit Dilaver Ölmez, İsviçre'nin Zürih kentinde hayatını kaybetti.

Sabah'ın haberine göre, Zürih Miras Hukuku mahkemesi, İsviçre vatandaşı olan Ölmez'in yakınlarına tebliğ amaçlı ve mirasçıların tespiti için gazeteye ilan verdi. Mahkeme, Ölmez'in babasının adının Ali Haydar, annesinin adının ise Münevver olduğunu ilanda belirtti. Anne ve baba tarafından dede ve ninelerinin isimleri ise bilinmiyor.

Bu durum Kütahyalı olan Ölmez'in memleketinde heyecan yarattı. Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan ve Türk Telekom'da teknisyen olarak çalışan 40 yaşındaki Fikret Ölmez, " Dilaver Ölmez bizim akrabamız olabilir. Yurt dışına giden yakınlarım vardı. İlçe Nüfus Müdürlüğü ile temas kurarak gerekli araştırmayı yapacağım. Soyağacı sonucuna göre miras için başvuruda bulunacağız" dedi.
İsviçre'de vefat eden Ümit Dilaver Ölmez'in soyundan gelen olmazsa anne ve babasının soyundan gelenlere, bu da olmazsa dede ve ninelerinin soyundan gelenlere miras verilecek.

İsviçre Ümit Dilaver Ölmez'in mirasçısını arıyor! ile ilgili etiketler Kütahya Türk Telekom mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.