İsviçre-Türkiye maçı öncesi Bakü sokakları...

A Grubu 3. maçında rakibi İsviçre'yle karşılaşacak olan A Milli Takım, galibiyeti kilitlendi. EURO 2020'de hayal kırıklığı yaratan Bizim Çocuklar'ında prestij maçına ev sahipliği yapacak Bakü'de Mehter Marşlı geçit töreni düzenlendi.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Bakü Olimpiyat Stadı'nda bu akşam 19.00’da oynanacak Türkiye-İsviçre, EURO 2020 A Grubu maçında A Milli Takımı'nı desteklemek için Bakü'de bulunan Türk futbolseverler maçı sabırsızlıkla beklerken, başkent sokakları Mehter Marşı ile inledi.

Maçın başlamasına saatler kala şehrin en işlek caddelerinden olan Fevvareler Meydanı'nda Mehter Marşı eşliğinde düzenlenen yürüyüş renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşe Türkiye, İsviçre ve Galler milli takımlarını temsil eden dansçılar, müzisyenler, maskotlar ve taraftarlar katıldı. Vatandaşların geçit törenine ilgisi ise büyük oldu.

 

İsviçre-Türkiye maçı öncesi Bakü sokakları... ile ilgili etiketler EURO 2020 A Milli Takım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.