İsveç'teki skandala AK Parti'den tepki! "Başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar"

İsveç'teki ahlaksız gösteriye AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Nefrete nefretle karşılık verilmez, insanlık suçlarına en iyi cevap insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır. Kuran-ı Kerim’e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Nefrete nefretle karşılık verilmez. Nefrete karşı, insan onuruna daha çok sahip çıkarak cevap vermeye devam edeceğiz. İnsanlık suçlarına en iyi cevap, insan onuru temelinde daha büyük dayanışma oluşturmaktır." ifadelerine yer verdi.

Çelik, "Nefret siyaseti ve faşizm tüm insanlığı tehdit ediyor. Kuran-ı Kerim’e saldıranlar başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar. Faşizme ve nefret siyasetine karşı insanlık temelinde büyük bir dayanışma oluşturmalıyız. Ortak mücadele zeminlerini güçlendirmeliyiz." dedi.

 

 

 

 

İsveç'teki skandala AK Parti'den tepki! "Başka dinlerin kutsallarına da düşmanlar" ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik İsveç Kur'an
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.