İsveç'te gizemli istifa depremi: Başbakan Stefan Löfven istifa etti!

İsveç Başbakanı Stefan Löfven Kasım ayında görevinden istifa edeceğini ve Sosyal Demokrat Parti başkanlığını bırakacağını açıkladı. Açıklamasında 'Her şeyin bir sonu vardır.' diyen Başbakanın istifasını saygıyla karşıladıklarını belirten Sosyal Demokrat Parti Genel Sekreteri, 'Yeni bir liderin zamanı geldi' ifadelerini kullandı.

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, bugün yaptığı açıklamada görevinden istifa edeceğini duyurdu.

İSTİFA EDEN BAŞBAKAN: HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR

Sosyal Demokrat Parti başkanlığına da aday olmayacağını ifade eden Lövfen, "On yıldır parti başkanıyım, 7 yıldır başbakanım. Ama her şeyin bir sonu vardır. Yerime gelecek halefime en iyi koşulları sağlamak istiyorum" dedi.

GENEL SEKRETER: YENİ BİR LİDERİN ZAMANI GELDİ

Sosyal Demokrat Parti Genel Sekreteri Lena Baastad da Başbakan Lövfen’in aldığı kararı ve eylemlerini saygıyla karşıladıklarını ifade ederek, aynı zamanda yeni bir parti lideri atamanın zamanının geldiğini söyledi.

Baastad Kasım ayında yapılacak parti kongresinin ardından çalışmaların başlayacağını ifade etti.

İsveç'te gizemli istifa depremi: Başbakan Stefan Löfven istifa etti! ile ilgili etiketler İsveç istifa stefan löfven Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.