İsveç'te finale kalan milli tenisçi İpek Öz, Irina Khromacheva'ya yenerek kariyerinde ilki başardı

Milli tenisçi İpek Öz, İsveç'te düzenlenen Bastad Turnuvası'nda tek kadınlarda şampiyonluğa ulaştı. 3 numaralı seribaşı Rus Irina Khromacheva ile karşılaşan milli tenisçi, rakibini 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yendi ve kariyerinde yeni bir tarihin başlangıcına imza attı. İpek Öz, yarı finalde Misaki Matsuda'yı 6-1 ve 6-3'lük setlerle yenerek adını finale yazdırmıştı.

Milli tenisçi İpek Öz, İsveç'te düzenlenen Bastad Turnuvası'nda tek kadınlarda şampiyon oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, W25 turnuvasında mücadele eden İpek Öz, finalde 3 numaralı seribaşı Rus Irina Khromacheva ile karşılaştı. Rakibini 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenen İpek Öz, kariyerinin en yüksek seviyedeki şampiyonluğuna ulaştı.

İsveç'te finale kalan milli tenisçi İpek Öz, Irina Khromacheva'ya yenerek kariyerinde ilki başardı ile ilgili etiketler İsveç Tenis İpek Öz Irina Khromacheva
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.