İsveçli Zara, Huawei ile anlaşmasını feshetti

İsveç'in müzik dünyasındaki genç yeteneği Zara Maria Larsson, Çin'in Doğu Türkistan'a yönelik baskı ve zulmüne tepki olarak Huawei ile olan reklam anlaşmasını feshetti...

Doğu Türkistan'a yönelik haberleri paylaşan sosyal medya hesabı "Uygur Haber"in paylaştığı bilgiye göre İsveç'in dünyaca ünlü şarkıcılarından Zara Larsson, Doğu Türkistan'da uygulanan zulme tepki olarak Çin'in teknoloji devi Huawei ile olan reklam anlaşmasını iptal etti. 

İsveçli Zara, Huawei ile anlaşmasını feshetti

ZARA LARSON KİMDİR?

Zara Maria Larsson, 16 Aralık 1997'de Stockholm'de dünyaya geldi. 

Daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı. Bu yeteneği ebeveynlerinin keşfetmesi ile birlikte yarışmalara katılan Larsson henüz 10 yaşındayken İsveç yetenek yarışması Stjärnskott 2007'nin finalisti oldu.

İsveçli genç şarkıcı TV4 yetenek yarışması Talang 2008'i kazanınca dikkatleri çekti. 2012'den beri, Universal Music AB'nin sahip olduğu İsveç plak şirketi TEN Music Group ile anlaşmalı olan Larsson Ocak 2013'te yayınladığı, Uncover adlı single ile İsveç ve Norveç'teki listelerde zirveye yerleşti. EP albümü Introducing ile büyük çıkış yapan Larsson Nisan 2013'te Amerika'da Sony Music Entertainment ile anlaşma imzaladı.

İsveçli Zara, Huawei ile anlaşmasını feshetti ile ilgili etiketler Doğu Türkistan Zara Maria Larsson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.