İsveç - Türkiye maç özeti

İsveç Türkiye maç özeti... UEFA Uluslar Kupası'nda İsveç ile Türkiye karşı karşıya geldi. Futbolseverler İsveç Türkiye maçının özetini ve gollerini izlemek istiyor. İşte detaylar...

İsveç Türkiye maç özeti... UEFA Uluslar Kupası'nda A Milli Takım'ımız 2. maçında İsveç'e konuk oldu. İsveç ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Futbolseverler İsveç Türkiye maçının özetini izlemek istiyor ve gollerini merak ediyor. Türkiye ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüş gerçekleştirdi ve mücadeleyi 3-2 kazandık. İşte İsveç Türkiye maçının geniş özeti...

İsveç - Türkiye maç özeti

İSVEÇ - TÜRKİYE MAÇ ÖZETİ

90'
Karşılaşmanın 4. hakemi uzatma dakikalarının 3 dakika olduğunu ilan ediyor.
90'
GOOOLLLLL!!!! Milli Takımımız Emre Akbaba ile 3-2 öne geçiyor.
88'
Golün asistini yapan isim Cenk Tosun oluyor.
88'
GOOOLLLLL!!!! Milli Takımımız Emre Akbaba ile beraberliği yakalıyor. Oğuzhan Özyakup'un ceza sahası içine verdiği yerden sert ara pasını Cenk Tosun ayağının dışıyla tek pasla topu Emre Akbaba'ya aktarıyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Akbaba düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor ve Milli Takımımız İsveç karşında 2-0'dan 2-2 yi yakalıyor.
85'
Milli takımımızda üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hakan Çalhanoğlu oyundan çıkarken, Yunus Mallı yerine giren isim oluyor.
83'
Çağlar Söyüncü'nün pasında sol kanattan atağa katılan Ömer Bayram'ın ortası kaleci Robin Olsen'de kalıyor.
82'
Millilerimiz bu dakikalarda rakip kalede olan baskısını artırıyor.
79'
İsveç karşılaşmadaki son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Mikael Lustig oyundan çıkarken Emil Krafth oyuna giren isim oluyor.
77'
Milli takımımız karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Cengiz Ünder oyundan çıkarken Serdar Gürler oyuna giriyor.
76'
İsveç Marcus Berg ile gole yaklaşıyor.Isaac Thelin ile girdiği duvar pası sonrası ceza sahası yayında topla buluşan Marcus Berg sol ayağıyla yerden plase vuruş yapıyor ve top az farkla auta gidiyor.
72'
Sağ taraftan Ludwig Augustinsson'un kullandığı köşe vuruşunda Mikael Lustig kafa vuruşunu yapıyor ve kaleci Sinan Bolat üstüne gelen topu kontrol etmeyi başarıyor.
71'
İsveç karşılaşmada ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Jimmy Durmaz oyundan çıkarken Marcus Rohden oyuna giriyor.
70'
Milli Takımımız Cenk Tosun ile beraberlik golüne çok yaklaşıyor. Okay Yokuşlu orta sahadan buluştuğu topu sol kanatta atağa çıkan Ömer Bayram'a aktarıyor. Ömer Bayram ceza sahası içine yaptığı sert ortaya iyi yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor fakat kaleci Robin Olsen topu son anda çeliyor.
68'
Oğuzhan Özyakup'un ara pasında defansın arkasına sarkan Emre Akbaba kaleciyle karşı karşıya kalıyor fakat karşılaşmanın hakemi yardımcısının uyarısıyla pozisyonu ofsayt olarak değerlendiriyor.
67'
Sol kanattan bindirme yapan Ömer Bayram'ın ceza sahasına ortasını yapıyor fakat topu Victor Lindelöf uzaklaştırıyor.
62'
Milli Takımımız oyundaki ilk değişiklğini yapıyor. Mehmet Topal oyundan çıkarken Emre Akbaba oyuna giriyor
62'
Orta sahada topla buluşan Isaac Thelin Marcus Berg ile verkaça girerek sağ kanatta defansımızı hazırlıksız yakalıyor ve sağ tarftan topla buluşuyor. 2 ye bir pozisyonda ceza sahası içinde boş olan Marcus Berg'e orta yapmak isteyen Isaac Thelin'in ortası yüksek kalıyor ve top kaleye paralel bir biçimde taca gidiyor.
60'
Sol kanattan bindirme yapan Ömer Bayram'ın ceza sahasına yerden sert bir orta yapıyor fakat topu Victor Lindelöf uzaklaştırmayı başarıyor.
56'
İsveç'te ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Albin Ekdal oyundan çıkarken, Oscar Hiljemark yerine giren isim oluyor.
53'
Milli takımımız Cenk Tosun ile gole çok yaklaşıyor. Sağ taraftan topla ceza sahasına giren Mehmet Topal yerden pasını Cenk Tosun' a ulaştırıyor fakat açısını kaybeden Cenk Tosun'un sol ayağıyla yaptığı vuruş defansa çarpıup kornere gidiyor.
51'
Golün asistini yapan isim Mehmet Topal
51'
GOLLLL!!! Milli takımımız Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle İsveç karşısında farkı bire indiriyor. Sağ taraftan Mehmet Topal'ın uzun pasında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu Mikael Lustig'i ekarte edip yerden köşeye vuruşunu yapıyor ve farkı bire indiriyor. İsveç 2-1Türkiye
49'
Golün asistini yapan isim Isaac Thelin
49'
GOL! İsveç Milli Takımımız karşısında Viktor Claesson'un attığı golle malesef farkı ikiye çıkarıyor. Yarı sahamızda Mehmet Zeki Çelik'in kaybettiği topu kapan Isaac Thelin pasını Viktor Claesson'a aktarıyor. Topla buluşan Viktor Claesson ceza sahasına paralel şut açısı arayıp köşeye sert bir şut çekiyor ve malesef top ağlarımızla buluşuyor. İsveç 2-0 Türkiye
46'
Hakem Jesus Gil Manzano ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya İsveç başlıyor.
45'
Hakem Jesus Gil Manzano ilk yarının son düdüğünü çalıyor. İsveç Milli Takımız karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamlıyor.
45'
Jimmy Durmaz ceza sahası dışı sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor ve top az farkla dışarı çıkıyor.
45'
Karşılaşmanın 4. hakemi ilk yarıya eklenecek sürenin 3 dakika olduğunu ilan ediyor.
43'
İsveç Marcus Berg ile gole yaklaşıyor. Albin Ekdal Ludwig Augustinsson ile girdiği verkaç sonrası sağ kanatta boş olan Marcus Berg'e pasını aktarıyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Marcus Berg sert bir vuruş yapıyor ve top üstten auta gidiyor.
40'
Sağ taraftan Mehmet Zeki Çelik'in pasında topla buluşan Cengiz Ünder ceza sahası içinde Cenk Tosun'a doğru ortasını yapıyor fakat Mikael Lustig topu kafayla uzaklaştırıyor.
34'
GOL! İsveç Milli Takımımız karşısında Isaac Thelin'in attığı golle malesef 1-0 öne geçiyor. Sebastian Larsson'un uzun pasında ceza sahası içi sol tafta topla buluşan Ludwig Augustinsson topu kafayla içeri çeviriyor. İçeri çevrilen topta Isaac Thelin kafa vuruşunu yapıyor ve top direkten dönüyor, direkten dönen top tekrar önünde kalan Isaac Thelin topu filelerimize gönderiyor. Milli Takımımız için şansız bir an. İsveç 1-0 Türkiye.
29'
İsveç Marcus Berg ile gole yaklaşıyor. Orta sahada havadan ikili mücadelede Isaac Thelin'in indirdiği topu Marcus Berg Kaan Ayhan'dan önce konrol ederek bir anda kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve şutunu son anda kalesinden çıkan Sinan Bolat açıyı iyi kapatarak topu çelmeyi başarıyor. Dönen topu önünde bulan Viktor Claesson'un yaptığı aşırtma vuruş ise kaleyi bulmuyor ve defansımız topu uzaklaştırmayı başarıyor.
28'
Oğuzhan Özyakup'un arapasında ceza sahası içi sol kanatta araya sarkan Cenk Tosun ofsayta yakalanıyor.
24'
Millilerimiz bu dakikalarda rakip kalede olan baskısını artırıyor.
20'
Milli Takımımız Cengiz Ünder ile gole çok yaklaşıyor. Oğuzhan Özyakup'un ara pasında defansın arasına sarkan Cenk Tosun topu ayağından aşıyor ve açısını kaybediyor ve topu Hakan Çalhanoğlu'ya aktarıyor. Hakan Çalhanoğlu ceza sahası dışında uygun durumda olan Cengiz Ünder'e topu aktarıyor ve şut açısı arayan Cengiz'in sol ayağıyla yaptığı vuruş auta gidiyor.
18'
Milli Takımımız gole çok yaklaşıyor. Oğuzhan Özyakup'un ara pasında Cengiz Ünder sağ kanatta hızla defansın arkasına sarkıyor ve ceza sahası içinde müsait durumda olan Cenk Tosun'a yerden ortasını yapıyor fakat Victor Lindelöf topa son anda müdahale edip uzaklaştırıyor.
15'
Sol kanatta kazanılan köşe vuruşunu Hakan Çalhanoğlu hızlıca ön direğe Cengiz Ünder'in vuruşunda son anda Isaac Thelin müdahale edip top yeniden kornere çıkıyor.
14'
Rakip sahada yaptığımız bskı başarı getiriyor ve Hakan Çalhanoğlu'nun kafasıyla topu Oğuzhan Özyakup'a aktarıyor. Ceza sahası dışında şut açısı arayan Oğuzhan Özyakup şutunu çekiyor fakat üstüne gelen topu kaleci Robin Olsen kontrol ediyor.
12'
Sağ kanttan Sebastian Larsson'un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topa yükselen Pontus Jansson'un kafa vuruşu yandan dışarı gidiyor.
9'
Yarı sahamıza yakın bir çizgide Çağlar Söyüncü havadan ikili mücadele sonrası dengesini kaybederek topu kaybediyor. Sebastian Larsson son anda kayarak pasını vererek Isaac Thelin'i kaleci ile karşı karşıya bırakıyor ama karşılaşmanın hakemi yardımcısının uyarısıyla pozisyonu ofsayt olarak değerlendiriyor.
5'
Sol kanattan paslaşılarak kullanılan kornerde Cengiz Ünder'in öndireğe yaptığı orta Cenk Tosun'un kafa vuruşuyla dışarı çıkıyor fakat karşılaşmanın yan hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu belirtiyor.
5'
Karşılaşmada ilk dakikalar itibariyle iki takımın karşılıklı orta saha mücadelesi olarak geçiyor.
1'
Çağlar Söyüncü'nün uzun pasına hareketlenen Cenk Tosun ofsayt yakalanıyor.
1'
Hakem Jesus Gil Manzano maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Milli Takımımız karşılaşmaya başlıyor.

İsveç - Türkiye maç özeti ile ilgili etiketler İsveç Türkiye Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.