İSTÜN Endüstri Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi

İSTÜN 2021 Endüstri Mühendisliği taban puanları adaylar tarafından araştırılıyor. 5-20 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS tercihlerinde İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği boş kontenjan listesi gündemde.

YKS tercihlerinde heyecan 5 Ağustos 2021 tarihinde başlıyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında tercih maratonuna başlayacak olan adaylar için sağlık sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin sağlık personelini karşılamak adına adımlar atan İSTÜN için Endüstri Mühendisliği taban puanları ön plana çıkıyor.

Endüstri Mühendisliği; insan, malzeme, para, bilgi, tesis, teknoloji gibi tüm kaynakları göz önüne alarak, ürün ve/veya hizmet üreten tüm organizasyonların, kalite, çevre, verimlilik, amaca uygunluk gibi performans kriterlerini dikkate alarak en uygun şekilde tasarlanması, geliştirilmesi, yürütülmesi ve iyileştirilmesini sağlayan sistematik ve çok disiplinli bir mühendislik dalıdır.

İSTÜN Endüstri Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi

İSTÜN Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün amacı; akademi ve sektör tecrübesine sahip güçlü kadromuzla, üniversite- sanayi iş birliği içinde, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılayacak eğitimimizle, kendisine, bulunduğu organizasyona, bilime, teknolojiye, ülkesine, doğaya, insana, dünyaya katkı sunacak, analiz, sentez, tasarım ve uygulama becerileri gelişmiş, çevreci, etik ve sosyal ilkelere değer veren, mesleklerinde öncü sektör profesyonelleri, akademisyenler ve girişimciler yetiştirmektir. İSTÜN Endüstri Mühendisliği, öğrencilerimizin, bir endüstri mühendisi olarak niçin var olduklarını ve hangi mesleki ufka yürüyeceklerini keşfetmelerine fırsat vermek üzere, esin, alan ve olanaklar sağlamayı hedeflemektedir.

Bölümümüzde ilk iki yılda ağırlıklı olarak temel bilimler dersleri ve temel yetkinlik dersleri verilecektir. Sonraki iki yıl ise temel endüstri mühendisliği dersleri, öğrencilerimizin endüstri mühendisliğinin birçok farklı alanına yönelebilmelerini sağlayacak teknik seçmeli dersler, ekip çalışması, araştırma ve uygulama yetenekleri kazandıracak proje dersleri ve alınan eğitimin sahaya yansımasının tecrübe edileceği stajlarla geçecektir. Dersler, modern eğitim araç gereçleri ve laboratuvar imkânları ile desteklenecektir. Öğrencilerimiz; gelişmekte olan gözde sektörlerin ve küresel endüstri dünyasının ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturulan teorik eğitimlerinin yanında akademi- sanayi iş birliklerimiz sayesinde aldıkları pratik eğitimleri ile profesyonel hayatlarına çok daha hazır şekilde mezun olacaklardır.

İSTÜN Endüstri Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi - Resim : 2

Öğrencilerimiz gerekli koşulları sağlamaları durumunda çift ana dal ve yan dal yapma imkânına sahiptirler.

Bölüm mezunları “Endüstri Mühendisi” unvanı ile savunma, havacılık, otomotiv, tekstil, gıda gibi imalat sanayii, elektronik, haberleşme, online platformlar, e-ticaret, e-uygulamalar, yazılım gibi teknoloji sektörü, bankacılık, turizm ve sağlık hizmetleri gibi hizmet sektörü alanlarında çalışma imkanına sahip olabilirler. Aldıkları çok yönlü eğitimle çok iyi birer girişimci veya girişimler için çok önemli birer takım arkadaşı olabilirler. Ayrıca bölüm mezunları yüksek lisans ve doktora eğitimlerine devam ederken üniversitelerde akademisyen olarak da görev yapabilirler.

İSTÜN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ TABAN PUANLARI 2021

Endüstri Mühendisliği (Burslu)

2021 Taban Puan: - SAY
2021 Kontenjan: 5
2021 Ücret: -

Endüstri Mühendisliği (%50 İndirimli)

2021 Taban Puan: - SAY
2021 Kontenjan: 25
2021 Ücret: 40.000 TL

İSTÜN Endüstri Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi ile ilgili etiketler İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi İSTÜN Endüstri Mühendisliği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.