İstismara iğrenç savunma: Biz namusumuz için ölürüz

Kayseri'de bina görevlisi olarak çalıştığı apartmanda yaşayan 12 yaşındaki A.Ö. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılan Şaban S., 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. İstismar iddialarını reddeden Şaban S. "Biz namusumuz için ölürüz" dedikten sonra beraatini istedi.

5 Ekim'de Kayseri merkez Kocasinan ilçesi Osmangazi mahallesinde meydana gelen olayda bina görevlisi Şaban S., iddiaya göre aynı binada oturan A.Ö. isimli kız çocuğuna apartmanda cinsel istismarda bulundu.

12 yaşındaki kız çocuğu A.Ö.'nun durumu anlattığı ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Şaban S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstismara iğrenç savunma: Biz namusumuz için ölürüz

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyeti yoksun kılma' suçlarından tutuksuz yargılanan sanık Şaban S., karar duruşmasında hakim karşısına çıkarıldı. Mağdur A.Ö, şikayetçi olduğunu tekrarlayarak, "Güvenlik kameralarının görmediği bir noktada elini omzuma atarak, öptü" dedi.

Sanık Şaban S. ise son savunmasında suçsuz olduğunu öne sürerek, "Biz namusumuz için ölürüz. Benim de kızım var. Görev yaptığım sürece kimseye kötü gözle bakmadım. Koruyup, kolladım. Haklarımı vermemek için bana böyle bir iftira atıyorlar. Beraatımı istiyorum" ifadesini kullandı.

 

Mahkeme heyeti, eyleminin 'sarkıntılık' düzeyinde kaldığını gerekçesiyle sanık Şaban S.'yi 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

İstismara iğrenç savunma: Biz namusumuz için ölürüz ile ilgili etiketler Kayseri cinsel istismar mahkeme apartman görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.