İstinaf Mahkemesi'nden iltica talebi için yeni karar!

Atina İstinaf Mahkemesi, Yunanistan’a kaçan darbecilerden Süleyman Özkaynakçı'nın iltica talebiyle ilgili yeni bir karar aldı. İlticanın kabulüyle ilgili kararın yürütmesini durduran yeni karar sonrası darbeci asker Özkaynakçı yeniden gözaltına alındı.

Atina İstinaf Mahkemesi, Yunanistan’a kaçan darbecilerden Süleyman Özkaynakçı’nın iltica talebine Yunan hükümetinin itirazını kabul ederek yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Yunanistan Adalet Bakanı Stavros Kontonis, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerin Türkiye’de işledikleri suçlar için Yunanistan’da yargılanabilme olasılığını araştırdıklarını 4 Ocak’ta söylemişti.

Kontonis, darbeci askerlerin Türkiye’ye iade edilip edilmeyeceğine ilişkin soru üzerine ise bu konunun Yunanistan Yüksek Mahkemesinin ret kararı ile nihai olarak kapandığını belirtmişti.

İstinaf Mahkemesi'nin iltica ile ilgili kararın yürütmesini durdurmasının ardından darbeci asker Süleyman Özkaynakçı yeniden gözaltına alındı.

İstinaf Mahkemesi'nden iltica talebi için yeni karar! ile ilgili etiketler Atina darbeci subaylar iltica istinaf mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.