İstiklal Caddesi'ni kim aklayıp paklıyor? Videolu atışmada son nokta

İstanbul'da İstiklal Caddes'ini kimin temizlediği konusunda bir kavgadır gidiyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi arasında sosyal medyada videolar üzerinden başlayan tartışma yine bir video ile son buldu.

Beyoğlu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaşım yaparak, İstiklal Caddesi'ndeki temizlik çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen kendileri tarafından yapıldığını iddia etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi Meclis üyesi CHP'li İnan Bilgin ise başka bir video ile buna karşılık verdi. İnan Bilgin'in, "Bu rezaleti lütfen izleyin! Hiç mi utanmıyorsunuz?" diye başlayan paylaşımına yanıt, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan geldi. Yıldız yayınladığı video ile, "Biz temizliği iyi biliriz; bize atılan kir 1,5 dakikada nasıl temizleniyor, sonuna kadar izleyelim." mesajını paylaştı.

 

CHP'Lİ İNAN BİLGİN "UTANMIYOR MUSUNUZ?" DEMİŞTİ

İnan Bilgin, Twitter'da bir video paylaşarak, "Şu rezaleti lütfen izleyin! Hiç mi utanmıyorsunuz? Kurgu videolarla trollük yapan @haydaraliyildiz ve Beyoğlu Belediyesi ekipleri, ara arterlerdeki çöpleri İBB'ye bağlı İstiklal Caddesi'ne süpürüp kaçıyorlar." suçlamasında bulundu.

 

 

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI'NDAN VİDEOLU YALANLAMA

Görüntünün aslını, sosyal medyada video paylaşarak ortaya koyan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İnan'a tepki gösterdi. Yıldız videoya, "Yalan ve iftirayla 16 Milyon İstanbullu nasıl kandırılıyor görelim. Biz temizliği iyi biliriz; bize atılan kir 1,5 dakikada nasıl temizleniyor, sonuna kadar izleyelim. Bu hafta yayılan o KİRLİ videonun tamamı burada; temiz olan ise işçilerimizin emeği!" notunu düştü.

İstiklal Caddesi'ni kim aklayıp paklıyor? Videolu atışmada son nokta ile ilgili etiketler İstiklal Caddesi Temizlik İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnan Güney Ali Haydar Yıldız beyoğlu belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.