'İstifanın arkasında büyük skandal var' iddiası

CHP'de neler oluyor? Yeni bir skandal mı patlıyor, CHP'yi en iyi bilen gazeteci Yalçın Bayer ve Barış Yarkadaş ne demek istediler? CHP'yi sarsacak yeni bir skandal mı geliyor. Kulisleri karıştıran iddiaya göre Denizli milletvekili Teoman Sancar Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteğiyle istifa etti.

CHP'yi çok iyi bilen deneyimli gazeteci Yalçın Bayer, Twitter heseabından bir paylaşım yaparak CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasının arkasında Muharrem İnce'nin ekibine katılmak değil, CHP'yi sarsacak yeni bir skandal olduğunu söyledi.

Yalçın Bayer, 'Skandal' olarak ifade ettiği olayın CHP'yi çok sarsacağını belirterek şu mesajı paylaştı:

"Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!"

 
YARKADAŞ 'YAVŞIKLIĞA İZİN VERMEYİZ' DEMİŞTİ

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile taciz ve tecavüz iddiaları ila karşı karşıya gelmeş ve Kaftancıoğlu tarafından hedefe konulduğunu iddia ederek eski bir CHP'li milletvekili olarak ' Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir şekilde' demişti.

TEOMAN SANCAR YAZILI AÇIKLA YAPARAK İSTİFA ETTİ

İstifa kararını Twitter hesabından duyuran CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar,"Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" ifadelerini kullandı.

'İstifanın arkasında büyük skandal var' iddiası

İstifa kararının ardından "CHP Genel Başkanlığına" diye başlayan bir mektup kaleme alan Sancar, "Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim" ifadelerini kullandı.

 

'İstifanın arkasında büyük skandal var' iddiası ile ilgili etiketler CHP skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.