İstifa edenleri gizlice parti üyesi yapıyorlar!

İYİ Parti Konya Kulu İlçe Başkanlığından geçen ay istifa eden Osman Dinçer, kendisi ile birlikte istifa eden 400’e yakın kişinin gizli şekilde İYİ Parti'ye yeniden üye kaydı yapıldığını belirtti. Dinçer, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in HDP ile yakın ilişkiler içinde olmasından rahatsız olan partililer, uzun süredir İYİ Parti'den istifalarını sürdürüyor.

Ancak, kimileri toplu şekilde, kimileri de bireysel olarak partiden ayrılma kararı alan İYİ Parti'liler, büyük bir şokla karşılaştı.

Parti politikasından rahatsız olup istifalarını sunan bazı İYİ Parti'liler, gizlice parti üyesi yapıldıklarını öğrendi.

"HANİ SİZDE O YÜZ, ŞEREF"

İYİ Parti Konya Kulu İlçe Başkanlığından istifa eden Osman Dinçer, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, "Kulu İyi Parti İlçe Başkanlığı çok iyi çalışıyor. Eşim ve benim ile birlikte İYİ Parti'den istifa eden arkadaşlarımın kimlik bilgilerini kullanarak habersizce tekrar üye yapıyorlar,  Kulu'da İYİ Parti'yi zirveye taşıyorlar. Biraz utanın, beğenmediğiniz ve hakir gördüğünüz insanları tekrar üye yapmaya utanmıyor musunuz' diyeceğim ama hani sizde o yüz, o şeref. Utanmaz adamlar" dedi.

İstifa edenleri gizlice parti üyesi yapıyorlar!

'TEKRAR İSTİFA EDİN' ÇAĞRISI

İkinci paylaşımında da habersizce üye yapılan kişilere çağrıda bulunan Dinçer, "Değerli arkadaşlar Kulu İP ilçe başkanı yönetiminde olan soytarılar sizlerin haberiniz olmadan kimlik bilgilerinizi kullanarak tekrar üye yapmışlar. Üyelik bilgilerinizi kullanıp tekrar istifa edin" ifadesini kullandı.

İstifa edenleri gizlice parti üyesi yapıyorlar! - Resim : 2

İstifa edenleri gizlice parti üyesi yapıyorlar! ile ilgili etiketler Konya İYİ Parti Meral Akşener Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.