İstifa eden 3 başkan AK Parti'ye geçti

Ağrı'da istifa eden Eleşkirt ilçesi belediye başkanı, Yayladüzü beldesi belediye başkanı ve Yücekapı beldesi belediye başkanları AK Parti'ye geçti. Biri Saadet Partili, ikisi Demokrat Partili belediye başkanları "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüyerek, AK Parti saflarında yerimizi alarak hizmetimize devam edeceğiz." dedi.

Ağrı Belediyesi binasında bir araya gelen Saadet Partisi Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Demokrat Partisi Yayladüzü Belediye Başkanı Selami Demirtaş ve Demokrat Parti Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, yaptıkları basın açıklamasında AK Parti'ye geçtiklerini ifade etti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı makamında ziyaret eden Yakut, Demirtaş ve Öztürk, burada basın açıklaması yaptı.Başkanlar adına konuşan Öztürk, yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, ülke genelinde topyekün bir birlikteliğin ortaya çıktığını hatırlattı.

"CUMHURBAŞKANI İLE AYNI SAFTA OLMAK İÇİN AK PARTİ'YE GEÇTİK"

Belediye başkanları olarak birliktelikten yana olduklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı safta olmak için partilerinden istifa ettiklerini belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Bizler böyle bir lidere omuz vermek, yanında ve aynı safta yer almak için mensubu olduğumuz partiden istifa edip, böyle bir liderin Genel Başkanı olduğu AK Parti'ye geçme kararı aldık. Ümmetin umudu olan büyük Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürümek, bu millet için yaptığı fedakarlıklara ortak olmak ve ülkemizi geleceğe daha emin adımlarla ulaştırmak için çıktığımız bu kutlu yolda, bundan böyle ortak davamıza hizmet edeceğiz. Bu kutlu zaferin bizlerde oluşturduğu dik duruş ve kararlılıkla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüyerek, AK Parti saflarında yerimizi alarak hizmetimize devam edeceğiz. Bu kararımız diğer arkadaşlara da örnek olsun diyoruz. Bu istifalarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hediyemizdir, kutlu olsun."

Başkanlar basın açıklamasının adından belediyeden ayrıldı.

İstifa eden 3 başkan AK Parti'ye geçti ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ağrı Belediye Başkanı istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.