"İstediğim dansı istediğim zaman yaparım. Size ne!"

Ünlü şarkıcı Hadise, bu kez de rapçi Ezhel'in 'Aya' isimli şarkısında dans ettiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Eleştirilerin hedefi haline gelen şarkıcı, Twitter hesabından "Kim ne derse desin ben istediğim dansı, istediğim zaman yaparım. Size ne! Kimse sizin sözde olan "ahlak" ölçülerinize uymak zorunda değil!" diyerek ateş püskürdü.

Şarkıcı Hadise, son zamanlarda iddialı dans figürleriyle kendisini eleştirenlere sert çıktı. kendisini 

EZHEL'İN ŞARKISIYLA DANS ETTİ

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün yayınladığı dekolteli videosuyla takipçileri tarafından tepki çekti. Hadise, Rapçi Ezhel'in yeni şarkısı 'Aya' ile dans ettiği anları sosyal medya hesbaından paylaştı. Hadise'nin videosunu beğenenlerden çok beğenmeyenler de oldu.

"İstediğim dansı istediğim zaman yaparım. Size ne!"

"BEN İSTEDİĞİM DANSI İSTEDİĞİM ZAMAN YAPARIM"

Yayınladığı videodan dolayı eleştirilerin hedefi alan Hadise, sonunda patladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Hadise, "Kim ne derse desin ben istediğim dansı, istediğim zaman yaparım. Size ne? Kimse sizin sözde olan "ahlak" ölçülerinize uymak zorunda değil! Dans ederek para kazanan insanlar var, siz televizyonlarda yaptığınız yorumlarınızla o insanları aşağılıyor ve üzüyorsunuz. Bunu söylemekten asla vazgeçmeyeceğim Ahlaksızlık sizin kafanızda" dedi.

"İstediğim dansı istediğim zaman yaparım. Size ne!" - Resim : 2

 

"İstediğim dansı istediğim zaman yaparım. Size ne!" ile ilgili etiketler Hadise Twitter Ezhel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.