İşte yoğun bakımlardaki doluluk oranı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakımlardaki doluluk oranını açıkladı. Koca'nın yaptığı açıklamaya göre, İstanbul'da doluluk oranı %71,4. Çanakkale’de %67,1. Tekirdağ’da %73,5. Kırklareli’nde %69. Yalova’da %55,4 seviyesinde.

Koronavirüs salgınında vaka sayısının artması ile birlikte hastanelerde de yoğunluk sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakımlardaki doluluk oranını açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre, İstanbul'daki doluluk oranı yüzde 71,4 seviyesinde bulunuyor.

Sağlık Bakanı Koca, Twtter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul’da yoğun bakım yataklarımızda doluluk %71,4. Çanakkale’de %67,1. Tekirdağ’da %73,5. Kırklareli’nde %69. Yalova’da %55,4. Vaka sayılarının artışı, sağlık çalışanlarımızın yükünü de oransal olarak artırıyor."

 

VALİLER İLE DEĞERLEDİRME TOPLANTISI YAPTI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısında en çok artışın yaşandığı illerin valileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda illerde alınan tedbirler ve sağlık süreci değerlendirildi. 

İşte yoğun bakımlardaki doluluk oranı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca yoğun bakım doluluk oranı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.