İşte Yannick Bolasie'nin yeni takımı!

Fenerbahçe'nin uzun süre gündeminde kalan, Ayew'ın kadroya katılmasıyla birlikte transferi rafa kalkan Yannick Bolasie, Middlesbrough forması giymeye çok yakın. Everton'a 18 milyon euro teklif edildi.

Yannick Bolasie'nin yeni takımı Championship takımlarından Middlesbrough olmak üzere...

Kırmızı Beyazlılar'ın Everton'a bu sezon kiralık ve sezon sonu 18 milyon euroluk satın alma opsiyonlu teklif yaptıkları belirtildi.

Adama Traore'nin Wolverhampton'a satışından ciddi bir meblağ elde edecek olan Middlesbrough'nun Bolasie'yle de anlaşma sağladığı İngiliz medyasında yer aldı.

Everton'a 2016/2017 sezonu başında 30 milyon euroluk bedelle gelen Bolasie, dizinden yaşadığı sakatlıklar yüzünden beklenen performansa ulaşamamıştı. Fenerbahçe de Bolasie'yi kadrosuna katmak için çok uğraşmış ancak sonunda aynı bölgenin oyuncusu olan Andre Ayew'i renklerine bağlamıştı.

İşte Yannick Bolasie'nin yeni takımı! ile ilgili etiketler Everton Fenerbahçe Transfer Yannick Bolasie middlesbrough
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.