İşte Vedat'ın Lazio'ya transfer bedeli

Fenerbahçe, Vedat Muric'in transferi konusunda Lazio ile 17,5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Sarı lacivertli takımın açıklamasında Lazio ile 17,5 milyon euronun yanısıra 2,5 milyon euro bonus ve yüzde 5 sonraki transferinden pay karşılığında anlaşıldığı belirtildi. Sarı Lacivertliler resmi internet sitesinden de Kosovalı oyuncuya bir mesajla veda etti.

Uzun süredir İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya transferi konuşulan Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'de imzalar atıldı.

Bugün itibariyle Lazio'ya transferi tamamlanan Vedat'ın transferi konusunda Fenerbahçe KAP'a bildirimde bulundu.

Fenerbahçe'den futbolcunun transfer görüşmelerinin tamamlandığını belirterek yaptığı KAP bildiriminde şu ifadeler kullanıldı:

"Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile p rofesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir.
Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Sarı lacivertli kulüp resmi internet sitesinden ise Vedat'a veda mesajı yayımlandı. Mesajda "2019-2020 sezonunda formamızı giyen Vedat Muriqi, İtalya’nın S.S. Lazio takımına transfer olmuştur.

Vedat’a oynadığı sürece verdiği katkı ve gösterdiği mücadele için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz.

Yolun açık olsun!" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü

İşte Vedat'ın Lazio'ya transfer bedeli ile ilgili etiketler Vedat Muriqİ Fenerbahçe KAP Lazio Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.