İşte Van Persie'nin sakatlığındaki ambulans krizinin gerçeği!

Akhisar Belediyespor maçında göz kapağı yırtılan Van Persie dakikalarca ambulans beklemişti Yıldız oyuncunun karga tulumba hastaneye götürüldüğü ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçın ilk golünü atan Robin van Persie'nin bir pozisyonda göz kapağı yırtılmıştı. Yıldız oyuncu dakikalarca ambulans beklerken FB TV'de açıklama yapan Fenerbahçe doktoru Burak Kunduracıoğlu büyük bir ihmal yaşandığını belirtmişti. TFF ise yaptığı açıklamada neredeyse Fenerbahçe doktorlarını suçlayıcı bir bilgilendirme yapmıştı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında ise o anların görüntüleri ortaya çıktı! Van Persie 10 dakikadan fazla ambulans beklerken statta ambulansın bulunduğu kapının kitli olduğu ve anahtarın bulunduğu stat görevlisine ulaşılamadığı ortaya çıktı. Statta bulunan 3 ambulans da Van Persie'ye ulaşamzken Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden başka bir ambulans geldiği ve Van Persie'nin hastaneye yetiştirildiği öğrenildi.

İşte Van Persie'nin sakatlığındaki ambulans krizinin gerçeği! ile ilgili etiketler Fenerbahçe ambulans Robin Van Persie
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.