İşte vaka sayısında son tablo: Bakan Koca paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında yüz binlik nüfusa göre vaka sayılarını paylaştı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda "Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandıç

İllere göre koronavirüs vaka haritasında son durum açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkaldığı verilere göre, vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 63,93, Ankara'da 99,50, İzmir'de 41,23 oldu.

Haftalık verilere göre Bolu, Kars, Gümüşhane, Kütahya ve Ankara 100 bin kişide en çok, Hatay, Osmaniye, Adana, Edirne ve Mersin ise en az Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

İşte vaka sayısında son tablo: Bakan Koca paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Bu güce güvenin."

İşte vaka sayısında son tablo: Bakan Koca paylaştı ile ilgili etiketler nüfus Fahrettin Koca vaka tablo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.