İşte ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yeni aşkı!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin başarılı isimlerinden Emre Aslan ile aşk yaşamaya başladı.

Türk pop müziğinin en başarılı isimlerinden İrem Derici'nin, Cluphouse adlı uygulamada tanıştığı, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yıldızlarından Emre Aslan ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. 

Diğer taraftan, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı programla adını duyuran Emre Aslan, İrem Derici'nin yardımıyla albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Yaşam tarzı, yaptığı paylaşımlar ve aşklarıyla magazin gündeminin en üst sıralarında yer alan İrem Derici'nin yeni aşkı merak ediliyor. 

İşte ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yeni aşkı!

ARALARINDA TAM 11 YAŞ VAR

33 yaşındaki İrem Derici'nin yeni aşkı Emre Aslan 22 yaşında. Sevgilisiyle arasında 11 yaş olan Aslan, oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgileniyor ve yakın zamanda çıkarmayı planladığı bir albüm üzerine çalışıyor.

İşte ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yeni aşkı! - Resim : 2

ARADIĞI AŞKI BULDU

Her fırsatta aşk yaşamak istediğini ve çok uzun süre "aşksız" kaldığını belirten Derici, sonunda aradığı aşkı buldu.

Derici geçen günlerde bir grup oyuncu arkadaşıyla Kadıköy'de kameralara takılmış, korona yasaklarına uymayan Derici'ye polis ceza kesmişti.

Ünlü popçunun "Buradaki herkes oyuncu ve hepsinin korona testi yapılıyor" dediği isimler arasında Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Emre Aslan da vardı. 

 

İşte ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yeni aşkı! ile ilgili etiketler İrem Derici Emre Aslan çok güzel hareketler bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.