İşte ulaşımdaki indirimli tarife

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında otobüslerde sosyal mesafeli yolculuk dönemine geçildi. Bu da bilet fiyatlarına yansıdı. Yapılan fahiş zamların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçerek taban ve tavan fiyatı belirledi. İşte bugün Resmi Gazete'de yayımlanan taban ve tavan fiyatlar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kovid-19 tedbirlerinde normalleşme takvimine girilmesiyle daha önce 31 Temmuz'a kadar uygulanacağı bildirilen tebliğde değişikliğe gitme kararı aldı.

Bakanlığın konu ile ilgili tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milliyet'te yer alan habere göre: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, düzenlemeyle vatandaşların daha uygun fiyatlarla yolculuk yapabilmesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Taban/tavan fiyat ücret tarifesinin eski ve yeni hali şu şekilde:

Yeni Tarife (12 Haziran itibarıyla)

İşte ulaşımdaki indirimli tarife


Eski Tarife(14 Mayıs-12 Haziran)

İşte ulaşımdaki indirimli tarife - Resim : 2

Son dakika: Yolcu taşımacılığında ücret tarifesi yeniden belirlendi
NOT: Çanakkale Boğazı geçişli hatlarda tablodaki ücretlere geçiş ücreti eklenerek uygulama yapılacaktır.

İşte ulaşımdaki indirimli tarife ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Otobüs Koronavirüs Korona bilet fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.