İşte Uğur Dündar krizinin 'Aslı'

Uğur Dündar'ın 6 yıldır çalıştığı Halk TV'den istifa etmesinin ardında kanalın sahibi Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın olduğu ortaya çıktı.

Halk Arenası'nı bırakan Uğur Dündar, kanaldan ayrılma nedenini Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in kovulması olarak açıklamıştı. Dündar, haksızlığa karşı çıktığını vurgulamıştı.

ARKASINDA ASLI BAYKAL VAR

Halkweb sitesinde ismi verilmeyen ancak yıllarca Halk TV'de çalıştığı belirtilen bir kişinin iddialarına yer verilerek Halk TV'de deprem etkisi yaratan gelişmelerin arkasında Aslı Baykal'ın olduğu vurgulandı.

İşte Uğur Dündar krizinin 'Aslı'

YENİDEN YAPILANMA İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Kanalın imtiyaz sahibi ve kurucusu olan Deniz Baykal'ın bu hamlesinin ardından kızı Aslı Baykal kanalda imza yetkisine sahip tek yönetici oldu. Aslı Baykal göreve başlar başlamaz kanalda yeniden yapılanma için düğmeye bastı.

İddiaya göre bir süredir ekonomik sıkıntılarla uğraşan kanalın izlenme oranları da oldukça düştü. Son haftalarda Halk TV yönetimi bu krizle boğuşurken Aslı Baykal düğmeye bastı. Yeniden yapılanma çerçevesinde Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in görevlerine son verildi. Ana haber bülteni için ise İrfan Değirmenci ile anlaşıldı.

İşte Uğur Dündar krizinin 'Aslı' ile ilgili etiketler Halk TV Uğur Dündar Deniz Baykal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.