İşte Türkiye'nin gururu cimnastikçilerimiz

Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nda senkronize finalinde mücadele eden Elif Çolak ve Sıla Karakuş 2. olarak gümüş madalya kazandı. Milli sporcular, trampolinde ilk defa Avrupa şampiyonası seviyesinde madalya alan Türk sporcular olarak tarihe geçtiler.

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda genç kadınlar senkronize finalinde Elif Çolak ve Sıla Karakuş, 44.830 puanla Avrupa ikincisi oldu.

İşte Türkiye'nin gururu cimnastikçilerimiz

İLK MADALYA ELİF VE SILA'DAN

Elif ve Sıla, trampolinde Avrupa Şampiyonası seviyesinde Türkiye'ye ilk madalyayı getirdi.

Organizasyonda Belaruslu Maryia Siarheyeva, Viyaleta Bardzilouskaya 48.500 puanla altın, Rus cimnastikçiler Mariia Mikhailova ve Anna Epifanova ise 44.770 puanla bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Cimanstik Federasyonu, tarihe geçen anları Twitter hesabından paylaştı.

İşte Türkiye'nin gururu cimnastikçilerimiz ile ilgili etiketler madalya cimnastik elif çolak sıla karakul avrupa şampiyonası trampolin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.