İşte Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yapılan ankette %60.6 oy oranıyla “Türkiye’nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. İstanbul'dan Ekrem İmamoğlu ikinci sırada yer alırken, Kocaeli'nden Tahir Büyükakın üçüncü sırada yer aldı. Sonar tarafından yapılan çalışmaya 19.000 kişi katıldı.

Sonar Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı.

Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer aldı.

EKREM İMAMOĞLU İKİNCİ SIRADA

Yapılan ankette  %60.6 oy oranıyla “Türkiye’nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak seçilen Başkan Sekmen’i, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve üçüncü olarak da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takip etti.

Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışmada 19 bin kişinin görüşüne başvuruldu.

DİĞER KONULARDA DA ÜST ÜSTE BİRİNCİ SEÇİLMİŞTİ

Öte yandan kariyeri sürekli başarılarla dolu olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yatırım bütçesi kullanımında da 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında üst üste Türkiye birincisi seçilmişti.

İşte Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı! ile ilgili etiketler Anket Belediye Erzurum İmamoğlu sonar en başarılı başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.